Про безпечність та якість вершкового масла – роз’яснення заступника начальника управління безпечності харчових продуктів та кормів

У рамках планових, а також позапланових заходів державного контролю за зверненням фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, державні інспектори уповноважені відбирати зразки харчових продуктів для проведення лабораторних досліджень (випробувань)на наявність немолочних жирів у традиційних молочних продуктах.

Результати проведеної роботи з наступними їх аналізом та узагальненням дадуть можливість зробити висновки щодо дотримання законодавства про харчові продукти, в тому числі, в частині застосування виробниками молочних харчових продуктів рослинних жирів.

Детальніше щодо безпечності та якості вершкового масла читайте в статті заступника начальника управління – начальника відділу безпечності харчових продуктів управління безпечності харчових продуктів та кормів Держпродспоживслужби Оксани Новохатньої для Інфагро.

Переглянути на сайті: consumer.gov.ua