Вийшла друга публікація щодо максимально допустимих рівнів вмісту забруднюючих речовин у харчових продуктах у ЄC та КНР

Шановні виробники!

Держпродспоживслужба із задоволенням представляє другу публікацію, присвячену аналізу вимог КНР та ЄС до безпечності харчових продуктів «Максимально допустимі рівні вмісту забруднюючих речовин у харчових продуктах в ЄC та КНР».

Зазначена публікація продовжує серію запланованих матеріалів, метою яких є інформування виробників харчових продуктів про вимоги наших торговельних партнерів.

Публікацію підготовано проектом Групи Світового банку «Реформування інвестиційного клімату в Україні» за фінансової підтримки Швейцарського агентства розвитку (SECO). До створення цього документа долучилися і міжнародні експерти, і фахівці Держпродспоживслужби України. Публікація стане в пригоді виробникам, які зацікавленні у відкритті ринків ЄС та КНР.

Першу публікацію, що вивчає вимоги КНР та ЄС до безпечності харчових продуктів «Порівняння показників мікробіологічних критеріїв у харчових продуктах в ЄС та КНР», розміщено на офіційних сайтах Держпродспоживслужби та Світового банку.
Публікація "Максимально допустимі рівні вмісту забруднюючих речовин у харчових продуктах в ЄC та КНР"

Переглянути на сайті: consumer.gov.ua