Проект ЄС щодо вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні підбив підсумки роботи за квартал

Під головуванням Голови Держпродспоживслужби Володимира Лапи відбулося засідання Наглядової ради проекту Європейського Союзу ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні». Участь у заході також взяли генеральний директор Директорату безпечності та якості харчової продукції Міністерство аграрної політики та продовольства України Микола Мороз, Державної фіскальної служби, Міністерства охорони здоров’я України, Держпродспоживслужби та Проекту.

У ході засідання учасники розглянули та ухвалили протокол десятого засідання Наглядової ради і піврічний звіт про впровадження Проекту.

У рамках зустрічі присутні обговорили основні питання щодо поточного співробітництва та окреслені пріоритети на майбутнє. Зокрема, учасники обговорили стан розробки підзаконних актів і законопроекту «Про ветеринарну медицину», результатів проведення системи дистанційного навчання для фахівців Держпродспоживслужби, хід впровадження електронної системи тощо.

Переглянути на сайті: consumer.gov.ua