На Полтавщині фахівці Держпродспоживслужби удосконалили знання з харчового законодавства та системи НАССР

3

У м. Кременчуці Полтавської області за ініціативи Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області та Полтавського рибоохоронного патруля відбувся семінар на тему: «Вимоги українського харчового законодавства та система НАССР».

У заході взяли участь представники Головного управління Держпродспоживслужби області, районних, міськрайонних управлінь, Полтавського рибоохоронного патруля та оператори ринку харчових продуктів рибодобувних та рибопереробних підприємств області.

Під час семінару учасники обговорили актуальні питання сучасного законодавства, гігієнічні вимоги до потужностей та відповідальність операторів ринку. Також було акцентовано увагу на необхідності застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках.

Переглянути на сайті: consumer.gov.ua