Безпечне харчування в закладах освіти та дошкільних навчальних закладах

31 жовтня 2019 року на базі Міністерства освіти та науки України відбувся семінар на тему: «Підготовка представників органів виконавчої влади та самоврядування з питань безпечності харчування в освітніх навчальних закладах», в якому взяли участь представники Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області
Цілю семінару було підвищити рівень знань в даній сфері, розуміння важливості дотримання законодавства та єдина політика щодо необхідності забезпечення належної організації харчування в закладах освіти.

На семінарі розглядались питання щодо належних умов організації харчування дітей, учнів, вихованців з додержанням вимог санітарно-гігієнічних правил та норм утримання закладів освіти, вимог санітарного законодавства для заходів освіти, здійснення заходів державного контролю з питань дотримання законодавства закладами освіти.
Досвідом впровадження стосовно нового підходи в шкільному харчуванні поділився засновник проекту «Нове шкільне харчування» Євген Клопотенко.
Наприкінці наради доповідачі відповіли на численні питання учасників семінару.