Практичний підхід щодо впровадження гігієнічних вимог та постійно діючих процедур системи НАССР на підприємствах харчової промисловості

18 грудня 2019 року на базі підприємства ТОВ «Хлібозавод № 10» проведений спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області, за участю фахівців КФ ДП «Київоблстандартметрологія» та при підтримці Управління агропромислового розвитку Дніпропетровської обласної державної адміністрації навчальний семінар на тему: «Практичний підхід щодо впровадження гігієнічних вимог та постійно діючих процедур системи НАССР на підприємствах харчової промисловості».

В семінарі прийняли участь представники підприємств харчової галузі: ТОВ «Хлібозавод № 10», ТОВ «Криворіжхліб», ТОВ «Перший Столичний хлібозавод», ТОВ «Перший Дніпропетровський пивзавод», ТОВ «ДНІПРОВСЬКИЙ ПИВЗАВОД № 2», ТОВ «АСС», ТОВ «ЕЛЬБРУС-2000», ТОВ «АРГО КОМ», ДП «ДЬОЛЕР УКРАЇНА», ТОВ «Малбі Фудс».

Під час проведення навчального семінару спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області були висвітлені питання щодо виконання вимог харчового законодавства та особливостей проведення заходів державного контролю з дотримання гігієнічних вимог та ефективного функціонування постійно діючих процедур, заснованих на аналізі небезпечних факторів та принципах системи НАССР на підприємствах харчової промисловості.

Учасники семінару ознайомились з виробництвом ТОВ «Хлібозавод № 10», який є одним з провідних операторів ринку з виробництва та поставки хлібо-булочних виробів в Дніпропетровській області, де на практичному досвіді було продемонстровано успішне впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснований на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР).

Всі учасники навчального семінару пройшли успішно тестування та отримали сертифікати про проходження навчання.