Новини Держпродспоживслужби України

Держпродспоживслужба та УЗА обговорили підвищення ефективності взаємодії при здійсненні державного контролю

Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа під час зустрічі з представниками Української зернової асоціації обговорив поточний стан експорту зернових та питання ветеринарного та фітосанітарного контролю при відвантаженні зерна, зокрема перспективи удосконалення процедур…

Володимир Лапа: Головна ціль здійснення державного контролю в сфері харчових продуктів – забезпечення населення безпечною продукцією

Головна мета Держпродспоживслужби при здійсненні державного контролю – не збільшення періодичності контролю операторів ринку в сфері виробництва харчових продуктів, а забезпечення населення безпечними товарами, відзначив 14 грудня Голова Держпродспоживслужби Володимир…

Відбулося професійне навчання фахівців Держпродспоживслужби щодо кращих практик для виробництва безпечного молока та молочних продуктів

З 29 жовтня по 10 грудня 2018 року на базі електронної системи дистанційного навчання “Moodle” проведено професійне навчання державних інспекторів, державних ветеринарних інспекторів та фахівців Держпродспоживслужби на тему: «Важливість використання…

Держпродспоживслужба приєдналася до Всеукраїнського тижня права

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів приєдналася до Всеукраїнського тижня права, який проводиться в Україні відповідно до Указу президента України «Про Всеукраїнський тиждень права» Держпродспоживслужба…

Фахівці територіальних органів Держпродспоживслужби підвищили кваліфікацію у сфері метрологічного нагляду

12-13 грудня 2018 року у рамках підписаного Меморандуму про співпрацю між Одеською державною академією технічного регулювання та якості (ОДАТРЯ) та Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту…

На Одещині фахівці територіальних органів Держпродспоживслужби підвищили кваліфікацію у сфері метрологічного нагляду

12-13 грудня 2018 року у рамках підписаного Меморандуму про співпрацю між Одеською державною академією технічного регулювання та якості (ОДАТРЯ) та Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту…

Україна отримала дозвіл на експорт м’яса птиці та продуктів з нього, столових яєць та яєчних продуктів до Сінгапуру

Компетентний орган Сінгапуру з питань сільськогосподарських харчових продуктів та ветеринарії (AVA) 14.12.2018 повідомив Держпродспоживслужбу про завершення процесу розгляду української заявки на експорт м’яса птиці та продуктів з нього, столових яєць…

За останні два роки для українських продуктів птахівництва відкрилися нові ринки 21 держави – Володимир Лапа

У поточному році завдяки спільним зусиллям держави та бізнесу відбулося розширення географії експортних поставок продукції нашої держави – збільшена на 21 кількість країн, до яких постачаються українські продукти птахівництва. Зокрема,…

На Херсонщині відбувся семінар із впровадження цифрових технологій у роботу інспекторів Держпродспоживслужби

На базі Херсонської регіональної державної лабораторії ім. проф. Л.С. Ценковського Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів відбувся семінар-навчання з впровадження цифрових технологій і картографічного забезпечення…

Уряд затвердив порядок використання коштів для розвитку електронного урядування у сфері безпечності харчових продуктів та захисту споживачів

12 грудня поточного року Кабінет Міністрів України прийняв Постанову та затвердив Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для розвитку електронного урядування у сфері безпечності харчових продуктів та захисту споживачів….