Оголошення та новини Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини

ГРИП ПТИЦІ!

Грип – це висококонтагіозне захворювання птиці, що характеризується пригніченням септицемією, ураженням распіраторної системи та системи травлення. Хворіють на грип кури, індики, гуси, дика перната та синантропна птиця (дика птиця, територія…

Про проведення пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу на території Дніпропетровській області.

Сказ – одна з найнебезпечніших в світі вірусних хвороб, як для тварин так і для людей. В Україні епізоотична ситуація зі сказу дуже напружена. Протягом останніх десяти років, основним джерелом…

Спільна нарада Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області управління Держрибагентства з користувачами біоресурсів

15 серпня 2019 року на базі Управління Державного агентства рибного господарства у Дніпропетровській області була проведена спільна нарада Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області та Дніпропетровського рибоохороного патруля із суб’єктами…

Основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції Аудит системи ХАССП. Дії територіальних органів при випадках ускладнення санітарно-епідеміологічної ситуації щодо кишкових інфекційних захворювань.

14 серпня 2019 року на базі Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області було проведене навчання на теми: «Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції»,…

Функціонування системи менеджменту якості та безпечності харчових продуктів на підприємствах

11 липня 2019 року за ініціативи Управління агропромислового розвитку Дніпропетровської обласної державної адміністрації на базі підприємства ПрАТ Дніпровського олійноекстракційного заводу. була проведена конференція на тему: «Безпечність продукції АПК. Державний контроль….

Проведення інспекцій та контролю за операторами органічного ринку

30 липня 2018 року Президентом України підписано Закон України «Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції», який визначає основні принципи та вимоги до органічного…

ХІІІ Регіональний ФОРУМ Органічна Україна

З метою сприяння підвищенню конкурентоспроможності органічної продукції області і розширенню зовнішніх ринків її збуту управлінням агропромислового розвитку облдержадміністрації спільно з Громадською Спілкою «Органічна Україна» 17 травня 2019 року було проведено…

Актуальні питання діагностики, боротьби та профілактики захворювань та отруєнь бджіл

З 13 по 15 травня 2019 року за ініціативи Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи (на базі готелю «Квелле Поляна» в Закарпатській області), був проведений Всеукраїнський семінар…

Про проведення навчання щодо вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні

З метою проведення роз’яснювальної роботи та підвищення рівня обізнаності про особливості впровадження системи НАССР в Україні фахівці проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» спільно з Міністерством…